Testimonial from Janis (in Dutch)

Mijn naam is Janis en ik ben 37 jaar.

Ik train sinds mijn 17e en ben sinds mijn 19e les gaan geven als aerobicsinstructrice.
Sporten maakte deel uit van mijn leven.
Aan alle hypes die in de fitness- en aerobicswereld langs zijn gekomen de afgelopen jaren heb ik deelgenomen.
Ik merkte aan mezelf dat ik in “krachtlessen” goed meekon. Ik was sterk en had redelijk veel kracht voor een vrouw. De yogalessen daarentegen vond ik niet leuk omdat ik niet lenig was. Dus alle lessen voor flexibiliteit en lenigheid sloeg ik over.
In 2013 viel mijn oog op Rachid in de fitness. Hij fascineerde me met zijn mooie, lenige, maar in mijn ogen, moeilijke oefeningen. Deze voerde hij heel gecontroleerd en gedisciplineerd uit. Dat wil ik ook wel kunnen, dacht ik.
Begin 2014 ben ik meegaan doen aan een 6 weekse training bij Rachid. Ik wilde wel eens weten wat hij nu deed. Ik heb het geweten.. Rachid merkte gelijk op dat ik totaal niet flexibel was in mijn rug en dat ik mezelf heel erg aan het beperken was door vooral krachtoefeningen te doen. Daar mocht ik mee stoppen. En dat heb ik direct gedaan.
Ik ben onder Rachid zijn hoede gaan trainen. Hij legde me uit dat de “mind” een beperking voor het lichaam kan zijn. Door te denken dat ik iets niet kon, voerde mijn lichaam het ook niet uit. Naarmate ik in mezelf begon te geloven, ging mijn lichaam mee! Ik kon iets wat ik voorheen nooit had gedacht.
Voor mij was dat de “straddle up”. Wat heb ik hierop gevloekt! Maar Rachid bleef vertrouwen in mij hebben en mij motiveren. Wat een geduldig en krachtig persoon is Rachid. Mijn trainingen zijn anders geworden en ben me heel erg bewust geworden van mijn lichaam. Dit allemaal dankzij Rachid.
Ik ben heel erg blij dat ik Rachid als trainer heb. Hij is kundig en zeer gemotiveerd in wat hij doet. Hij heeft overal een antwoord op. Voeding, training, lichaam.. you name it! Je krijgt altijd een duidelijk en begrijpend antwoord.
Hij is niet alleen maar streng tijdens trainingen maar houdt ook erg van een grapje. Vandaar dat ik zijn trainingen zo leuk vind. Het is een compleet plaatje wat PASSIE heet! Een trainer als Rachid kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Screen Shot 2014-12-14 at 11.20.23

Testimonial from Janis (in Dutch)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s